Başkan Hayri Samur Herkesten Özür Diledi

0
Başkan Hayri Samur Herkesten Özür Diledi

Başkan Hayri Samur Herkesten Özür Diledi
Karaman’ın Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur geçtiğimiz günlerde bir tv proğramında söylemiş olduğu sözlerden dolayı sosyal medya hesabından bir özür yazısı yayınladı. Samur yazısında Muhitdin Türkan ve Hakan Coşkuner olmak üzere tüm Sarıveliler halkından özür diliyorum. Dedi

 İşte o yazı
Kıymetli Sarıvelilerli Hemşehrilerim,2009 yılında, kendimin ve ailemin içinde bulunduğu maddi ve manevi rahatlıktan feragat edip sadece memleketime ve onun siz güzel insanlarına olan sevdamla çıktığım bu yolda 10.yılı doldurmaktayım. Bu süreç içerisinde ilçeme, sizlerin de desteğiyle, yaptıklarım apaçık ortadadır; ki bunlar bağımsız kuruluşlar tarafından da defalarca şahsım adında ödüllendirilmiştir. Elbette yapacaklarımız bitmemiştir, bu yüzdendir ki 3.dönem için sizlerin karşısında durmadan koşturmaktayız.
Sevgili Hemşehrilerim,
2004 yılında az bir farkla mağlup olduğum ve medeni bir şekilde bunu kabul ettiğim ilk seçimden başlayarak, içinde bulunduğumuz bu 4.seçim maratonunun ezici zaferle sonuçlandırdığımız son ikisinin aksine dozu fazlasıyla yüksek kirli senaryolarla, menfaat içeren yapay ortaklıklarla, mesnetsiz adi iftiralarla sürmekte olduğu hepinizin malumudur. Kim olduklarını Sarıveliler halkının ve şahsımın gayet iyi bildiği; yalan,iftira,pislik üreten beyinler ile onların toplum içinde ve sosyal medyadaki edep yoksunu silahşörleri aralıksız olarak şahsıma, aileme ve hizmetlerimize -10 yılın biriktirdiği hazımsızlığın da sonucu olarak- hiç olmadığı kadar ahlaksızca saldırmaktadır. Bu süreçte, elinden tutmaya çalışıp emanet saydığım kişilerden tutun da, bir yerlere getirilip koltuğa oturtulmasına vesile olduğum insanların nankörlüklerine, hainliklerine maruz kalmama rağmen; 59 yıllık yaşantımın belki de 40 yılında aktif siyasetin içinde bulunmuş bir birey olarak; hala yaşayacağım ve öğreneceğim böylesine acı tecrübeler olduğunun da farkına vararak, yoluma sizlerden aldığım güç ve dualarla SABIRLA devam etmekteyim.
Değerli Hemşehrilerim,
Benim adım Hayri SAMUR, tıpkı sizler gibi etten ve kemikten yaratılmış bir insanım. Duyguları olan ve ‘yoğun’ yaşayan, kalbinden geçeni insanların yüzüne açık açık söyleyebilme cesaretine sahip olan nam-ı diğer Deli Hatıplar sülalesinin bir ferdiyim. Kendine inanan, Sarıveliler halkının doğruyu-yanlışı ayırt edebileceğini bilen ve onlara sonuna kadar güvenen bir Belediye Başkanı olarak; yukarıda bahsettiğim acı tecrübelerin ve seçim maratonunun verdiği heyecanla; 2 Mart Cumartesi günü Alanya’da katıldığım bir TV programında ‘seçimlerdeki iddiamı ortaya koymak amacıyla’ söylediğim bir cümlenin yanlış anlaşılmasından dolayı,  başta Muhitdin Türkan ve Hakan Coşkuner olmak üzere tüm Sarıveliler halkından özür diliyorum. Sarıveliler’in birliği ve beraberliğini bozmadan 31 Mart’ın gerçek bir demokrasi şöleni olmasını temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz