BAŞKAN ATİLA ZORLU’NUN EĞİRDİR VE BEYŞEHİR ZİYARETLERİ

0
1110
BAŞKAN ATİLA ZORLU’NUN EĞİRDİR VE BEYŞEHİR ZİYARETLERİ

İlçemiz Ekonomisi ve Turizmine katkıda bulunmak ve buna benzer örnekleri yerinde görmek ve değerlendirmek adına Eğirdir ve Beyşehir göllerinde bir dizi incelemelerde bulunuldu.
Eğirdir ve Beyşehir Belediye Başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Atila Zorlu beraberinde Belediyemiz Birim amirleriyle birlikte bölgede bulunan baraj gölü ve çevrelerinde incelemelerde bulunuldu.

Özellikle Eğirdir SAREM (Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü)nde incelemelerde bulunan Başkan Atila Zorlu ve beraberindeki heyet, Bölgemizde bulunan zengin su kaynaklarını daha verimli kullanmak ve Turkuaz Baraj gölü üzerinde göle uygun balıkçılık ve su ürünleri hakkında uygulamalar ile bölgemizde bu konudaki istihdamı artırmak konusunda karşılıklı proje ve fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Atila Zorlu, her iki ziyaretimizde göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a teşekkür ederek, kendilerini de en kısa zamanda Ermenek’te ağırlamaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.
 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz