Başkan Atila Zorlu'nu yarıyıl tatili mesajı

0
791
Başkan Atila Zorlu'nu yarıyıl tatili mesajı

Bugün İlçemiz ve çevresinde 28 okulda eğitim öğretim gören 5477 öğrenci ve 499 öğretmenimizin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemi tamamlanıyor.
Ülkemizin geleceği çocuklarımızı daha iyi yarınlara hazırlamak üzere bir sonraki eğitim-öğretim dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalarını ümidiyle, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini geride bırakarak, yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız.
Eğitim süreci, toplumları oluşturan bireylerin yetişmesinde, bu bireylerin geleceğe ilişkin umutlarının korunmasında, birlik ve beraberliğin sağlanmasında, ülkelerin medeniyet yarışında ön sıralarda yer almasında çok önemli rol oynayan bir zaman dilimidir. Amacımız, çocuklarımızın her dönem başarılı olmaları ve geleceğe daha güvenli ve umutlu bakabilmelerine olanak hazırlamaktır. Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın tamamlanmasına katkıda bulunan değerli okul yöneticileri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, okullarımızda görev yapan değerli yönetici ve öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Atila Zorlu – Ermenek Belediye Başkanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz