Azeri kadını bıçaklamştı, tutuklandı

0
Azeri kadını bıçaklamştı

Karaman'da eski kocası ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği 49 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Ülker A.'yı karnından bıçaklayan 24 yaşındaki Rabia A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 8 Mart dünya kadınlar gününde kadınların kavgasında 1 kadın hastanelik olurken bir kadında cezaevine girdi.

Olay 7 Mart gecesi Topucak Mahallesi tarihi Tartan evi önünde meydana geldi. 24 yaşındaki Rabia A. iddiaya göre eski kocası ile ilişkisi olan 49 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Ülker A. ile  tarihi Tartan evi önünde karşılaştı. Burada tartışmaya başlayan kadınlar kısa süre sonra bir birine girdi. Çıkan kavgada Rabia A., Ülker A.'yı karnından bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ülker A. ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı.

Olayın ardından gözaltına alınan Rabia A. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada nöbetçi mahkemeye çıkarılan Rabia A. kasten yaralama suçundan tutuklanarak Karaman M Tipi ceza evine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz