AK Partili milletvekillerinden bir müjde daha

0
1152
AK Partili milletvekillerinden bir müjde daha

Karaman'da her bütçeye uygun yapılan TOKİ konutları ile binlerce kişi ev sahibi olmaya devam ediyor. Diğer illere göre ise Karaman'daki TOKİ yatırımları açık ara devam ediyor.

Karaman'da son yıllarda ard ardına yapılan TOKİ konutları il genelindeki konut sıkıntısını neredeyse sıfıra indirdi. Karaman Nüfüs oranına göre en çok konut yapılan iller arasında başı çekmeyi başardı. AK Parti'nin Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker ise Karaman'a yeni bir TOKİ konutları projesinin daha başlayacağının müjdesini verdi. 

Karamanlıların Ankara'daki temsilcileri yaptıkları ortak açıklama ile Bölükyazı köyüne 265 adet konutun yanı sıra 1 cami ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını kapsayan ihalenin önümüzdeki ay yapılacağını duyurdu. 

Karaman'a yapılan ve yapılacak olan bütün hizmetlerin Ankara'da takipcisi olduklarını söyleyen Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, ismi koyulan her projenin er yada geç hizmete anılacağını belirterek AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin diğer dönemlerle asla kıyas edilemeyeceğini vurguladı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz